Projecten

 Metaalwerken

Projecten

Bureel

frezen - lassen - RVS polijsten


Strakheid ten top !


Afwerking tot perfectie!


RVS in verstek gepolijst.

Kabeldoorvoeren verzonken in tablet


Kort om een echt juweeltje.


BOOTLEUNING

hoogglans RVSWe hebben de volledige hoogglans rvs-werken van deze prachtige boot mogen uitvoeren.


Van de volledige leuning rondom, trapje, ankergleuf..... tot het poortje met verlicht logo.


Voor dit project zijn er geen naden of standaard onderdelen te bespeuren. Dit resulteert in een prachtige eenheid met een zeer strakke look .TRUSS ROD COVER

frezen - polijsten - graverenBeste, kan je een truss rod cover maken uit koehoorn?


Wablieft?

Ik kwam uit de lucht gevallen, maar afgewerkt met een  schitterend eindresultaat.


Een trus rod cover is een element op de nek van een gitaar. Vaak wordt er het logo of model van het merk op aangebracht.  

Door het frezen, polijsten en graveren.... vanuit een ruwe koehoorn kwamen we tot

dit uniek resultaat.


Frigo transportkar

gelakt staalDeze frigo transportkarren werden speciaal op maat gebouwd voor Suc6 events. Volledig op maat gemaakt zodat deze tooginstallatie met frigo's makkelijk en veilig  verplaatst kunnen worden.Met deze frigo transportkarren bouwt Suc6 zijn toog in een mum van tijd op elk evenement en op elke locatie.DOMINO

podiumbouw - decorbouw


Domino is dé ambiancegroep van de bovenste plank. Met z'n drieën toveren ze elk evenement om tot een waar feest!


Begin 2020 werd hun podium en decorstukken flink uitgebreid. Geen standaardstukken, maar aangepaste of zelfs volledig op maat gemaakte podiumelementen en decorstukken.


Inbouw elektronische drums - poederlakken lampen - integratie lichtelementen - custom podiumelementen - custom racks - flight cases - trussen op maat - ...Camera steun

staalconstructieVoor het Europees Parlement in Straatsburg hebben we een project "A" tot "Z" volledig uitgewerkt. Van initieel concept tot de effectieve plaatsing.


Het betrof een nieuw ontwerp voor de camerasteunen die gebruikt worden in het parlement. Voorstel ter verbetering van de oude steun, uitwerken van een ontwerp met de nodige berekeningen, productie van het nieuwe ontwerp en de kers op de taart: de effectieve plaatsing.
Preventie Covid-19

desinfectie - wastafel - luikTer preventie van verder verspreiding van het coronavirus hebben we verschillende opdrachten uitgevoerd in diverse sectoren.


De desinfecteerzuil die we produceerden is niet enkel veilig en functioneel, maar mag er natuurlijk mooi en strak uitzien. Verschillende modellen, met zelfs geïntegreerde led-verlichting, hebben we kunnen afleveren. Ze zijn makkelijk zelf bij te vulllen en ze hebben dus geen specifieke navulverpakking nodig.


Voor de plaatselijke school hebben we een extra grote wasgoot gebouwd voor de kleuters en het lager onderwijs.


Een doorgeefluik werd in een open raam geplaatst voor het papierwerk.

Uw project


Heb je een technisch vraagstuk, een idee, specifiek ontwerp,.... maar weet je niet hoe je het verder moet aanpakken? Dan ben je bij Speedworks aan het juiste adres.


Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte op maat

laswerken - prototypes - grippers - tooling - metaalconstructies - productontwerp - engeneering - poederlakken - frezen - draaien - laser cutting - graveren

aluminium - RVS - inox - staal - ijzer - cortenstaal - foam - mousse - hout